Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمد در سفر یک روزه به استان قزوین در حاشیه بازدید از پروژه قزوین، الموت به تنکابن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این پروژه از کارهای بسیار مهم و تأثیرگذار ارتباطی است که تاکنون ۴۰ کیلومتر آماده مسیر شده و مابقی نیز در حال تکمیل شدن است.

وی بیان کرد: فاز اول این طرح به ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و اگر این منابع تأمین شود تا در نیمه اول سال آینده می‌توانیم فاز اول را آماده بهره برداری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد تصریح کرد: امسال حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلومتر مسیر در حال آسفالت است که در چند ماه آِینده به مرحله بهره برداری خواهد رسید و بخشی که در محدوده مازندران قرار دارد در مجموع ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی خواهد داشت و به سه هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان منابع مالی برای تکمیل شدن نیاز دارد.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا یادآور شد: به لحاظ زیست محیطی این پروژه را می‌توانیم به دو بخش تقسیم کنیم که در استان قزوین بیشتر طرح‌ها ایجاد کانال‌های ارتباطی و تردد برای حیات وحش است و در محدوده استان مازندران موضوع زیست محیطی جنگل‌ها مطرح شده که در استان قزوین خوشبختانه مسائل زیست محیطی و طراحی‌های آن
انجام شده و ۵ گالری برای عبور حیات وحش طراحی شده در حال حاضر دو گالری آماده شده و مابقی نیز تکمیل خواهد شد تا چالش‌ها و دغدغه‌های زیست محیطی در استان قزوین برطرف شود.

محمد افزود: اما در استان مازندران با توجه به عبور جاده از مسیر جنگل‌ها طرح تغییر کرده و نقشه‌ها در حال بازنگری و تغییراتی دیگری است و در محدوده عبور جاده از کنار جنگل‌ها امیدواریم مشکلات زیست محیطی به حداقل برسد.

۸۱ پروژه مهم عمرانی توسط قرارگاه در حال اجراست

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا اظهار داشت: برای سال آینده با توجه به وضعیت بودجه پیشنهادی که تنظیم کرده ایم و بر اساس خدماتی که به دولت داده شده آمادگی داریم ۸۱ پروژه مهم و تأثیرگذار و عمرانی را در سطح کشور به اتمام برسانیم.

وی اضافه کرد: با توجه به محدودیت‌های مالی پیشنهاد اجرای کار به صورت تهاتر داده ایم تا با تأمین نفت پروژه‌ها را تکمیل کنیم که طرح‌های یاد شده به سازمان برنامه بودجه و مجلس شورای اسلامی داده شده و در حال بررسی است و در صورت تعیین تکلیف نهایی، نحوه تأمین منابع مالی می‌توانیم این پروژه‌ها را به اتمام برسانیم.

محمد گفت: البته پروژه‌های ما در حال حاضر فعال است و بخشی از آن در چهار ماه امسال افتتاح شده و در حال تکمیل برخی طرح‌ها هستیم که اخیراً خط انتقال آب شیراز و بخشی از راه هراز افتتاح شد.

هر هفته افتتاح پروژه داریم

وی اظهار داشت: به طور میانگین هر هفته یک افتتاحیه داریم اما برای اینکه ۸۱ پروژه قابلیت اجرا داشته باشد به یک طرح تحولی نیاز داریم که پیشنهاد ما استفاده از دارایی‌های غیر مولد دولت و تهاتر است.



محمد اضافه کرد: بیشتر پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در راستای توسعه زیرساخت‌ها است و پروژه‌های روستایی راه، مدارس، پل و خانه‌های بهداشت را با منابع داخلی قرارگاه در هم جواری پروژه‌های طرح‌های این قرارگاه انجام می‌دهیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: بیشتر پروژه‌های قرارگاه در حوزه زیرساخت‌ها و زیربنایی است و با اجرای ۸۱ پروژه ملی که قابلیت تکمیل شدن تا خرداد ما سال آینده را دارد حدود ۱۷۰۰ کیلومتر ریل راه آهن، ۷۰۰ کیلومتر آزاد راه و بزرگراه، حدود ۴۰ کیلومتر مترو، یک میلیارد مترمکعب ظرفیت ذخیره سازی آب در سدها و ۱۵۰۰ کیلومتر خطوط انتقال نفت، آب و گاز اجرا خواهد شد.

کد خبر 4980219

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید محمد قرارگاه خاتم الانبیاء ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا شهرکرد قزوین گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند بهزیستی مجلس شورای اسلامی مسکن قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا استان قزوین زیست محیطی پروژه ها ۸۱ پروژه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز _چهاردهم اردیبهشت_ در نشست با در نشست با شهرداران شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران، اظهار کرد: وصول عوارض آلایندگی کار سخت و طاقت فرسایی است و انتظار مردم از مسئولان هزینه کرد این اعتبارات در حوزه عمرانی و مبلمان شهری توسط شهرداری‌های استان است.

وی افزود: سال گذشته از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه گاهی مبالغ پرداخته شده صرف پرداخت حقوق کارگران شده‌است، گفت: دغدغه ما مصرف بهینه تخصیص‌های مذکور و جهت‌دهی به سمت پروژه‌های عمرانی است.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود شهرداری‌های سه شهر بزرگ استان لیستی از پروژه‌های عمرانی در جهت بهبود فضای شهری ارائه دهند تا از محل آلایندگی اعتبارات پروژه‌ها اختصاص یابد.

کد خبر 750359

دیگر خبرها

  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد