Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با اشاره به فعالیت‌های عمرانی قرارگاه گفت: یکی از بخش‌های عمرانی کشور سیستم حمل و نقل و اتصالات ریلی است که سهم قرارگاه از ۱۴۰۰۰ کیلومتر راه آهن موجود در کشور حدود ۴۰۰۰ کیلومتر است.

دکتر محمد با بیان مزیت رقابتی استان یزد به دلیل موقعیت جغرافیایی در مرکز کشور افزود: یزد شاهراه ترانزیتی ایران است و معضلات ریلی این استان به خصوص حلقه مفقوده ریل اصفهان به شیراز عمدتا متوجه نبود منابع مالی است که با توجه به توافقات صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه پیش بینی می‌شود تا اردیبهشت سال آینده به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین افزود: تا کنون یک سوم ریل گذاری‌ها انجام شده و این روز‌ها روند کار سرعت خوبی پیدا کرده است.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا در خصوص راه‌های تامین مالی پروژه‌های عمرانی خاطرنشان کرد: که ورود به بازار بورس فرصت خوبی برای توسعه معدن کشور است.

سعید محمد با اشاره به اینکه برای پیشبرد اهداف عمرانی کشور در بخش صنایع و معادن نیاز به اقدام در دو گام اصلی است، گفت: گام اول خط شکنی وزارت صمت در بخش اصلاح صدور پروانه معادن و حذف سوداگران است تا پیمانکاران واقعی فعالیت در معادن را در دست گیرند.

او  گام دوم را قرارگیری صنایع در کنار معدن کاران دانست و افزود: فعالیت در بخش معدن بدون دخالت صنعت به معنای خام فروشی است و از طرفی صنعت برای ادامه حیات نیاز به نقدینگی دارد.

به گفته سعید محمد پیش از این فروش نفت تا حدودی نقدینگی را مرتفع می‌کرد، اما با وجود تحریم‌ها و کاهش منابع مالی حاصل از فروش نفت، شرکت‌ها در بازار فرابورس ایران به عنوان جایگزین نفت در بخش معادن مطرح شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با بیان شرح جلسات وزارت اقتصاد و دارایی و کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسته ۱۱۰۰ میلیارد تومانی برای پذیره نویسی در بازار دوم فرابورس تحت عنوان شرکت سهامی عام تعریف شده است.

محمد ابراز امیدواری کرد: با مشارکت مردم در این پروژه‌های سود آور شاهد شکوفایی در توسعه معدنی کشور باشیم.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرارگاه خاتم الانبیا خطوط ریلی صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح روند وضعیت ترمز ۸ هزار واگن زمینه ساز کاهش سهم سوانح ریلی به هفته ای سه ونیم حادثه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، در حالی که بخش عمده ای از سفرهای حمل ونقل عمومی کشور  از طریق ریل انجام می شود و با توجه به آنکه دولت در تلاش است که ناوگان و واگن های حمل ونقلی کشور را نوسازی و مقاوم سازی کند،   مدیرعامل شرکت راه آهن نیز اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته در ستاد و مناطق به ویژه نیروهای عملیاتی و همچنین شرکت های بخش خصوصی، در سه سال گذشته شاهد کاهش مستمر سوانح ریلی بوده ایم و از هفته ای چهار و نیم سانحه به هفته ای سه و نیم سانحه به طور متوسط رسیده ایم که کمترین میزان سوانح ریلی در دهه گذشته بوده است.

 صالحی، تأکید کرد: مسلماً این نتیجه شیرین و مبارک با دست روی دست گذاشتن صورت نگرفته؛ بلکه با تلاش مضاعف و افزایش دقت عمل پرسنل عملیاتی در مناطق مختلف از یک سو و اقدامات مهم زیرساختی از سوی دیگر عملی شده است که از همه همکاران گران قدر در حوزه های مختلف ایمنی، سیر و حرکت، خط، ناوگان، ستاد، پلیس، حراست و… تشکر و قدردانی می کنم.

رئیس هیئت مدیره راه آهن افزود: یکی از اقدامات شاخص سال گذشته، اصلاح وضعیت ترمز ۸ هزار واگن باری بود که به اذعان متخصصان امر و همچنین نیروهای  عملیاتی یک اتفاق بزرگ و به تعبیری یک انقلاب در حوزه ایمنی و ناوگان بود.

وی افزود: پیش از این بخشی از واگن های شبکه، سال های طولانی بدون ترمز و با شیر بسته در شبکه ریلی سیر می کردند و حتی قوانین سیر و حرکت براین اساس وضع شده بود که متأسفانه به درستی هم عمل نمی شد و به کابوسی برای لکوموتیورانان تبدیل شده بود.

او  تاکید کرد: خوشبختانه این اتفاق که در نگاه اول غیرممکن به نظر می رسید، در سال گذشته با پیگیری و تلاش مستمر و اختصاص هزینه های لازم انجام گرفت و امیدواریم دیگر شاهد چنین مسئله ای نباشیم.

براساس این گزارش در حال حاضر با اجرای این طرح بسیاری از لوکوموتیو رانان هم ابراز رضایت کرده و اعلام کرده اند که ایمنی آنها هم با اجرای این اقدام بسیار افزایش یافته و ما شاهد کمتر شدن روند حادثه در بسیاری از سیر ها هستیم.

گفتنی است نوسازی ناوگان ریلی کشور و لوکوموتیو ها هم در این بخش خود نقش بسیار موثری در کاهش سهم حوادث ریلی داشته است که به نوعی یک رکورد به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • تصادف زنجیره ای در آزاد راه شیراز _ اصفهان