Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای معرفی امامزاده محمد(ع) تفرش گفت: مستندی از این امامزاده به منظور معرفی بیشتر، ساخته و پخش خواهد شد. این بقعه از جمله بقاعی است که باید به قطب فرهنگی تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت ‌الاسلام سید محمدباقر حسینی‌اراکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در گفتگو با ندای تفرش گفت: امامزاده محمد(ع) تفرش از اجداد مقام معظم رهبری و یکی از امامزادگان شاخص در سطح استان مرکزی است کهبنای این امامزاده به لحاظ تاریخی نیز بنایی میراثی و به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی‌اراکی اظهار کرد: از طریق مباحث فرهنگی، اقداماتی در جهت معرفی این امامزاده انجام شده است؛ مستندی از این امامزاده به منظور معرفی بیشتر، ساخته و پخش خواهد شد. این بقعه از جمله بقاعی است که باید به قطب فرهنگی تبدیل شود.

وی با تاکید بر حفظ آثار تاریخی به عنوانتاریخ تمدن و فرهنگ ایرن اسلامی گفت: این آثار بایستیحفظ شوند. بقاعیکه به ثبت میراث فرهنگی رسیده اند، باید براساس قوانین میراث فرهنگی، اقدامات عمرانی در جهت احیا و نگه‌داری آنها انجام شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی ادامه داد: جلساتی در جهت بررسی مسقف کردن حیاط امامزاده با میراث فرهنگی برگزار شده است که چنانچهمنع قانونی نداشته باشد، این امر انجام شود.در غیر این صورت طرح توسعه با رعایت فاصله با بنای تاریخی، اجرا می‌شود.

حسینی اراکی تاکید کرد: این امامزاده موقوفه و نذورات چندانی ندارد که بتوان از این محل، اقدامات عمرانی برای این امامزاده انجام شود. لذا باید در جهت اجرای برنامه‌های فرهنگی و عمرانی این امامزاده همه دستگاهها کمک و مشارکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: اعتباراتی به لحاظ میراثی بودن بقعه امامزاده محمد(ع) در دستور کار دولت قرار گرفته و قرار است از بودجه‌های عمرانی استانداری، به این امامزاده، اعتباراتی اختصاص یابد؛ با تخصیص اعتبارات، اقدام عمرانی که منع قانونی نداشته باشد، انجام می شود. اگر تنها مسقف کردن حیاط امامزاده مد نظر باشد، همانند امامزاده سید اسحاق ساوه، مسقف می شود و در صورت وجود منع قانونی برای انجام این کار، با آزاد سازی اطراف امامزاده، طرح توسعه امامزاده انجام می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • برخورد دستگاه قضا با ترک فعل انجام شده در حادثه امامزاده ابراهیم
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • لزوم خودداری شهروندان خوزستانی از تردد غیرضروری در هنگام بارندگی
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • لزوم تلاش جدی مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات